Bries20
De Pandelaren hebben inmiddels een rijke horeca historie en zijn een echte horecafamilie uit Laren. “Na vijfentwintig jaar op vakantie naar Texel, kun je wel zeggen dat de familie op Texel is opgegroeid, aldus Cor Pandelaar”. Met trots zijn zij sinds 2018 de eigenaren van Bries20 in De Koog. Samen met dochter Roos en vriend Huub, die chef wordt van de keuken verhuizen ze daarom naar Texel.
Roos en Huub
Roos en Huub hebben elkaar leren kennen in het restaurant van haar ouders in Laren. Beide zijn verliefd geworden op het horecavak en besloten daarom de stap te wagen door met Roos haar ouders naar Texel te verhuizen. “Bries20 voelde meteen als onze zaak” en zo heeft Cor Pandelaar het stokje sinds 1 april 2022 overgedragen aan dochter Roos en vriend Huub.
Bries20 is een bedrijf van deze tijd! Hippe, trendy inrichting en gerechten met een twist. “Wij vinden het belangrijk dat we net ietsje anders zijn dan anderen en veranderen daarom ook meermaals per jaar ons menu”. Ons concept bestaat o.a. uit leuke, kleine en vlotte hapjes waarbij gasten in staat worden gesteld om verschillende gerechten te proberen is enorm populair.
Volg ons op Instagram voor updates.