Nog heel even wachten en we mogen Bries20 weer opbouwen!

12 februari 2019   |   DOOR: bries20

Wat hebben wij hier onwijs naar uitgekeken. Een paar weekjes vrij is goed om op te laden, maar het begint nu wel echt te kriebelen… Al helemaal nu we zo druk bezig met alle voorbereidingen. Daarmee bedoel ik het bedenken van nieuwe gerechten en dranken, maar ook het oprichten van een nieuw sterk team.

Foto: opladen in New York 😉

Bries20 is niet alleen maar werk, het is ook een leerschool. Mijn ouders en Huub hebben hun leermeester-papieren. Bij Bries20 kun je dus veel leren en horecaervaring opdoen, zowel in de keuken als in de bediening.

Afgelopen winter hebben wij ook drie volle dagen over de Horacava gelopen in Amsterdam. Het is altijd leuk om te kijken wat er nieuw is en we hebben weer veel leuke ideeën opgedaan over bijvoorbeeld nieuwe borden, glazen en handige opbergruimtes. Met deze ideeën kan onze serve straks sneller en gemakkelijker worden meegegeven.

Eind februari gaan we dan dus eindelijk beginnen met het uitgraven van de palen en het leggen van de fundering. Het is altijd passen en meten, maar goed: we willen dan natuurlijk niet dat de tafeltjes straks scheef staan op het terras waar we je binnenkort weer graag verwelkomen!

 

Ik zie je bij … Bries20!

 

Roos, Bries 20

Bedankt voor het delen...
12 februari 2019 Nog heel even wachten en we mogen Bries20 weer opbouwen! 12 februari 2019 Hoe het was om naar Texel te verhuizen… Naar ons blogarchief